Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj
  • 15-dnevno pravo na povrat proizvoda
  • Plaćanje na rate
  • 100% sigurna kupovina
Oslić na ribarski s avokado tartarom

Oslić na ribarski s avokado tartarom

Volite ribu ali nemate baš neke posebne ideje za pripremu. Iz tog razloga smo za Vas pripremili ovaj recept u koje ćete zaista uživati. Prijatno!

OSLIĆ NA RIBARSKI S AVOKADO TARTAROM

  • Oslić 
  • Jaja
  • Brašno
  • Krušne mrvice
  • Crvena mljevena slatka paprika
  • Ulje
  • Avokado
  • Majoneza
  • Svježi krastavac
  • Češnjak
  • Vegeta
  • Sol i papar
  • Limunov sok

Oslića posuti vegetom za ribu i ostaviti da se paca u limunovom soku i maslinovom ulju.

Uvalajti ga u brašno pa u umučena jaja te na kraju u mješavinu krušnih mrvica i crvene paprike. Pohati ga u duboko ulju. Kada su gotovi odreke ostaviti na par sekundi da se ocijede od viška ulja.

Avokado pripremiti kao za gvakamolu. Očistiti ga i izgnječiti, te dodati majonezu i limunov sok i opet izmješati. Smjesa teba biti glatka i homogena.

Svježi krastavac oguliti, te očistiti od sjemenki, nasjeckati na sitne kockice i umješati u avokado. Začiniti sa solju i paprom, te sitno sjeckanim češnajkom.

Poslužiti na tanjuru na kojem ćemo oslića preliti sa tartarom samo do pola uz neku garnituru od povrća.